21. jun, 2015

SØNDAG 21 juni; 19 dager uten metadon; MONSTER METADON.

..................................................................................................................

 

Dette har gått veldig opp og ned. Det er i dag 19 dager siden siste inntak av metadon, og jeg hadde regnet med at den smertelindringen jeg ville få av 50 mg fentanylplaster, som skal skiftes hver 3 dag, ville gi større effekt.

Det har vært dager jeg har følt meg som 100 år, og uendelig sliten.Jeg har vært så tom for energi og ikke klart annet enn å gå fra senga til sofaen, og 10 timer etterpå gjentatt det i motsatt rekkefølge.

 Klam hud, den helt spesielle lukta av kjemisk svette som definerer en kropp på avrusning/abstinens, magesmerter, forløp til migreneanfall, (som jeg har fått effektiv migrenemedikamenter for å forebygge), murring og sviing i skjelettet, uro i leggene.

Jeg undervurderte nok MONSTER METADON; det er en medisin som Helsedirektoratet tross alt fraråder oss alle som er i behandling å avslutte.

Midt oppi alt; jeg har klart å være noen få ganger på jobb, jeg har klart å gjøre litt hagearbeid, men jeg har mest ikke klart så mye mere. Jeg har ikke vært god nok mor, god nok kjæreste, jeg har vært en totalt fraværende treningspartner,  eller en å kunne regne med på noen som helst måte  i denne tiden. Jeg har vært pasient .

Slik er det. Likevel har jeg tenkt; jeg vet jeg har friheten til å øke antall mg fentanyl, men jeg ønsker det ikke. Jeg skal jo av dette også, og dette er tross alt noe man kan holde ut.

OG det var aldri noen vei tilbake. Jeg har ikke tenkt en eneste dag at jeg skulle ønsket at jeg hadde hatt en flaske metadon tilgjengelig. Psykisk har det gått lettere enn jeg hadde trodd, fysisk har det altså gått litt verre.

En eller annen dag nå kommer de bedre dagene.

Dette er det verdt!